Skip to main content

Direct onderdelen bestellen uit onze online database


server 37258LROp zoek naar een gebruikt, specifiek auto-onderdeel? Grote kans dat Kempenaar het in huis heeft!

Voor gebruikte onderdelen kunt u onze eigen online database raadplegen via deze website.


Online database

Zodra een onderdeel is gedemonteerd en gecontroleerd, wordt het geregistreerd in het onderdelensysteem. Vervolgens wordt er een informatielabel geprint, voorzien van een barcode, waarna het onderdeel fysiek wordt opgeslagen in het onderdelenmagazijn. Bij verkoop wordt de barcode gescand, waardoor het betreffende onderdeel direct administratief wordt verwerkt en gefactureerd. De actuele voorraad is dan gelijk bijgewerkt, waardoor de gekoppelde online database altijd up-to-date is.

Autohotel
Niet alle onderdelen worden op voorhand gedemonteerd. Veel grotere onderdelen, zoals portieren en achterkleppen, blijven gewoon aan het voertuig zitten en worden pas gedemonteerd, zodra dat nodig is. Het unieke autohotel fungeert daarbij zolang als 'huisvesting', waarbij elk voertuig vanuit de computer kan worden gelocaliseerd en vervolgens, dankzij een ingenieus schuifsysteem, binnen no-time met een vorkheftruck kan worden opgehaald en naar de brug gebracht voor demontage van het gevraagde onderdeel.

Zoekmethodes
In de online database kan naar onderdelen worden gezocht op trefwoord of op een combinatie van trefwoorden, maar ook op categorie, merknaam en model. Vervolgens is het mogelijk om de zoekopdracht nog verder te verfijnen door bijvoorbeeld het bouwjaar op te geven. Mocht het gezochte (gebruikte) onderdeel niet voorradig blijken, kan er doorgaans vlot een alternatief (nieuw) onderdeel worden geleverd tegen een scherpe prijs! Belt u ons in dat geval even voor de mogelijkheden; we helpen u graag!

 

Direct naar...

WEBSHOP     SCHADEAUTO'S